Το ξενοδοχείο Vanessa, ένα από τα πιο φιλόξενα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο

Οι τιμές μας αλλάζουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μπορείτε να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή στο ξενοδοχείο μας, κάνοντας κράτηση το συντομότερο δυνατό. Οι τιμές είναι για δίκλινα δωμάτια ή διαμερίσματα ανά ημέρα (όχι ανά άτομο)

Οι τιμές δωματίων περιλαμβάνουν τα εξής:

13% ΦΠΑ, 0,50% δημοτικός φόρος, € 0.50 Φόρος διανυκτέρευσης, κρατικό φόρο, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ασύρματο internet, κουζινάκι με βραστήρα και ηλεκτρικά μάτια, φούρνος μικροκυμάτων, μεγάλο ψυγείο με ξεχωριστή κατάψυξη, ιδιωτικό μπαλκόνι, στεγνωτήρα μαλλιών, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες, μαξιλάρια και βρεφικές κούνιες κατόπιν αιτήματος.

Οι τιμές δωματίων δεν περιλαμβάνουν:

Πλήρες αγγλικό πρωινό €7.00 ανά άτομο / ημέρα.

Όροι επιβεβαίωσης:

Για να επιβεβαιώσετε την κράτηση, ο επισκέπτης πρέπει να παράσχει έγκυρα στοιχεία πιστωτικής κάρτας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμό CVC) ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για άλλες επιλογές.

Περισσότερες πληροφορίες:

Για την καλύτερη δυνατή τιμή συνιστούμε να κάνετε την κράτησή σας το συντομότερο δυνατό. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Εάν έχετε μια πιστωτική κάρτα μπορείτε να κάνετε κράτηση χρησιμοποιώντας το δικό μας ONLINE σύστημα κρατήσεων.

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα παρακαλούμε, Επικοινωνήστε Μαζί και θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και τους όρους διαμονής.